Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, afirmă că amendamentele votate de PSD la rectificarea bugetară erau ”evidente pentru toţi cei care le aşteptau şi, ca întotdeauna, surprinzătoare pentru cei de la guvernare”. Întrebat despre sursa de finanţare a tutror măsurilor trecute în rctificarea bugetară, Preda a precizat că PSD propune creşterea deficitului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Priorităţile noastre au fost destul de clare, evidente pentru toţi cei care le aşteptau şi, ca întotdeauna, surprinzătoare pentru cei de la guvernare”, a afirmat, luni, Radu Preda, referindu-se la amendamentele PSd la rectificarea bugetară.

Întrebat de sursa de finanţare a utror măsurilor, Preda a afirmat: ”După cum ştiţi, am încercat să găsim chiar şi resursa pentru aceste amendamente. (...) Le-am propus guvernanţilor să crească dficitul, pentru că oricum este la cer şi, până la urmă, în acest an, lucrurile au stat într-o zonă..Pe de o parte ni s-a spus că lcururile stau foarte bine (...) şi pe de altă parte,am avut starea de fapt prin care oamenilor nu li s-au respectat drepturile. Dacă această rectificare bugetară trece, prin votul Parlamentului, Guvernul Orban trebuie să facă un singur lucru: să respecte legea”.

Birourile permanente reunite au decis luni că plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului va avea loc marţi, de la ora 13.00, iar pe ordinea de zi vor fi la vot proiectele de lege care aprobă rectificarea bugetară pentru acest an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.