Fostul premier Victor Ponta comentează vizita prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene la Bucureşti, Frans Timmermans, afirmând că acesta a venit "să îl vadă pe viu pe Dragnea” şi pe “tigrii care rup televizorele în prime-time şi luptă cu Kovesi şi statul paralel” şi a găsit la Bucureşti "nişte pisici plouate" care au spus că nu au nicio legătură cu cererea de revocare a procurorului-şef al DNA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Domnul Frans Timmermans a venit la Bucureşti să îi vadă pe viu pe Dragnea & Co ( “tigrii” care rup televizorele în prime-time şi luptă cu Kovesi şi statul paralel până la ultima picătură de sânge)! Şi ca eventual să facă eforturi uriaşe că să îi readucă pe <<drumul drept al UE>>", a scris Victor Ponta pe Facebook.

 El susţine că oficialul european a găsit la Bucureşti "nişte pisici plouate care au miorlăit că nu ştiu nimic şi nu au nicio legătură cu cererea de revocare a lui Kovesi”.

"Şi a găsit la Camera Deputaţilor nişte pisici plouate care au miorlăit că ei nu ştiu nimic şi nu au nicio legătură cu cererea de revocare a lui Kovesi sau cu proiectele de legi ( care oricum au venit de la CCR şi stau la uscat în depozit)! Mă aşteptam că Dragnea să îi spună şi lui Timmermans ca la OUG 13/2017, că el nu era în ţară şi nu ştie despre ce e vorba”, mai spune Ponta.

Victor Ponta afirmă că regretă faptul că jurnaliştii şi oamenii oneşti au fost folosiţi "ca material de negociere pentru ca dosarele lui Dragnea să mai fie amânate”

"Îmi pare rău de faptul că jurnalişti şi oameni oneşti (sau naivi patologici ca domnul Pleşoianu) au fost încă o dat[ folosiţi cinic doar ca material de negociere pentru ca dosarele lui Dragnea să mai fie amânate până la Paştele Cailor din Teleorman!”, explică el.

 În final, acesta spune: "O farsă de prost gust! În final Caţavencu Dragnea şi Coana Joiţica Kovesi ( plus Klaus Trahanache) se pupă în scena finală şi noi ne vedem de ale noastre, ca şi domnul Timmermans!”.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, s-a aflat joi într-o vizită oficială la Bucureşti, în cursul căreia s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cu premierul Viorica Dăncilă, cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, precum şi cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, cu procurorul general, cu preşeditele instanţei supreme, Cristina Tarcea, şi cu şeful DIICOT.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.