Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că erau mai mulţi colegi alături de Mihai Tudose în momentul în care acestuia i s-a făcut rău, iar din fericire Nicolae Bănicioiu era cu ei. Ponta la mulţumeşte celor de la Ambulanţă şi de la SMURD pentru intervenţia profesionistă şi precizează că are încredere în medicii care îl tratează în acest moment pe Mihai Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt convins că Mihai va fi bine / eram mai mulţi colegi alături de el la momentul în care nu s-a simţit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi) / mulţumim celor de la Ambulanţă şi de la SMURD pentru intervenţia profesionistă / am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui şi cu siguranţă va fi totul bine / Îl aşteptăm toţi pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomania care are mare încredere şi mare nevoie de el!”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgenţă la spital, după ce ar fi suferit un infarct, transmite Digi24.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.