Mai mulţi politicieni s-au aflat, marţi seară, în tribune la meciul de fotbal România-Elveţia, de pe Arena Naţională, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, venind alături de fiul său şi de omologul său din Cehia, aflat în vizită în România, iar premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu dar şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fotografiile postate pe reţelele de socializare, Nicolae Ciucă apare în imagini alături de fiul său şi de Miloš Vystrčil, preşedintele Senatului Republicii Cehe, dar şi de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe. 

La meci a participat şi premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministurl agriculturii, Florin Barbu.

Imaginile au fost postate de deputatul PSD Marian Mina pe pagina de Facebook. 

Şi purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a fost în tribune, la meciul României. 

 

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.