Liberalii vor organiza, începând de săptămâna viitoare, dezbateri pe tema noilor măsuri fiscale din programul de guvernare al PSD, precum impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate şi amânarea reducerii TVA, la care vor invita reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai partidelor parlamentare, cu intenţia de a ”mobiliza” societatea împotriva intenţiilor anunţate de social-democraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am hotărât să demarăm ample dezbateri cu mediul de afaceri, cu toate persoanele care sunt afectate negativ de propunerile de modificare a legislaţiei, astfel încât să mobilizăm întreaga societate împotriva acestor măsuri care riscă să arunce România în criză economică. Vom organiza atât la Bucureşti, cât şi în toată ţara întâlniri, dezbateri cu tot ce înseamnă mediul de afaceri, oameni aparţinând profesiilor liberale, cu manageri ai companiilor private, cu persoane care sunt afectate negativ şi, mai ales, cu orice persoană care este conştientă de riscurile enorme pe care le va presupune adoptarea unor astfel de măsuri”, a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

El a spus că la dezbateri vor fi invitaţi şi reprezentanţii partidelor parlamentare şi a anunţat că PNL va face ”o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la efectele extrem de grave pe care le-ar putea aduce asupra evoluţiei economiei în ansamblu, dar şi a societăţii, aceste măsuri fiscale care vor duce la închiderea a zeci de mii de companii, care vor alunga din România mii, poate zeci de mii de companii”.

”Efectele vor fi catastrofale pentru toate categoriile de populaţie şi, din cauza asta, transmitem un mesaj extrem de serios către toţi românii să se opună acestor aberaţii fiscale care pot să pună pe butuci economia românească”, a conchis Ludovic Orban. 

Dezbaterile vor începe lunea viitoare, pe 10 iulie, şi vor fi organizate şi moderate de senatorul PNL Florin Câţu alături de prim-vicepreşedintele liberal Iulian Dumitrescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.