PNL va avea trei femei în Executiv, au precizat surse liberale. Marţi, Nicolae Ciucă va fi votat în funcţia de preşedinte al Senatului, după demisia din funcţia de premier. Liberalii se reunesc marţi în şedinţa conducerii, pentru a definitva lista miniştrilor din noul Executiv iar luni seară va avea loc o discuţie internă în partid şi se vor strânge candidaturile pentru funcţiile de miniştri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor liberale, formaţiunea va decide în şedinţa BPN de marţi cine va face parte din viitorul Executiv, în şedinţa coaliţiei de luni seară urmând să se negocieze portofoliile care vor reveni PNL şi PSD. 

În noul Executiv condus de Marcel Ciolacu vor fi trei liberale, au mai precizat sursele. Variantele vehiculate sunt Ligia Deca, care îşi va păstra portofoliul Educaţiei, Raluca Turcan, care ar putea ajunge la Ministerul Culturii şi Nicoleta Pauliuc, care ar putea prelua unul dintre portofoliile de forţă, MAI sau Apărare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.