Filiala ieşeană a PNL a decis să nu facă alianţe cu PSD la alegerile locale în judeţul Iaşi, ţinta partidului fiind să câştige Primăria Iaşi, şefia Consiliului Judeţean, precum şi 60 de mandate de primari în cele 98 de localităţi ale judeţului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
PNL Iaşi a susţinut, într-un comunicat de presă, că organizaţia este pregătită să câştige toate rândurile de alegeri din 2024 în judeţul Iaşi, începând cu cele locale şi europarlamentare din iunie şi mai apoi alegerile parlamentare şi prezidenţiale.
 
Totodată, Biroul Permanent Judeţean al PNL Iaşi a decis ca partidul să participe cu liste proprii la alegerile locale în judeţ, fără să facă alianţe cu PSD.
 
”Suntem hotărâţi să câştigăm alegerile pentru Primăria şi Consiliul Judeţean Iaşi, precum şi în cel puţin 60 de UAT-uri, continuând proiectele de dezvoltare începute. Ducem mai departe, astfel, modernizarea şi dezvoltarea judeţului şi a municipiului Iaşi, traversând cea mai bună perioadă din istoria post-decembristă a oraşului şi judeţului cu investiţii istorice şi cu valori fără precedent”, a afirmat deputatul Alexandru Muraru, lider al filialei judeţene PNL Iaşi.
 
De asemenea, PNL Iaşi a stabilit candidaţii la primărie în 90 din cele 98 de localităţi din judeţ.
 
PNL Iaşi îl susţine pe actualul edil Mihai Chirica pentru un nou mandat de primar al Iaşiului şi pe şeful Consiliului Judeţean, Costel Alexe, pentru încă un mandat la conducerea acestei instituţii.
 
Potrivit PNL Iaşi, printre priorităţi se numără susţinerea marilor proiecte regionale. precum Autostrăzile A7 şi A8, Spitalul Regional de Urgenţă, Sala Polivalentă ”Regina Maria” Iaşi, Institutul Regional de Boli Cardiovasculare, cât şi cele locale, precum sediul nou pentru Opera Naţională Română din Iaşi, reabilitarea Filarmonicii de Stat “Moldova” Iaşi, modernizarea infrastructurii judeţene, dezvoltarea reţelelor de apă şi canalizare, extinderea accesului la gaze.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.