Organizaţia judeţeană Buzău a Partidului Mişcarea Populară cere demisia de urgenţă a lui Cristian Diaconescu din funcţia de preşedinte al formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PMP Buzău a transmis, luni, un comunicat de presă în care solicită demisia preşedintelui partidului Cristian Diaconescu.  

Preşedintele organizaţiei judeţene a PMP Buzău, Adrian Mocanu, consideră că partidul trece prin momente dificile şi, de aceea, este nevoie mai mult ca oricând de unitate, strategie politică şi fermitate la vârful partidului. 

”Din păcate, formula de conducere încropită după alegerile generale din 2020 nu a răspuns aşteptărilor mari pe care membrii PMP le aveau, în primul rând, de la domnul preşedinte Cristian Diaconescu. Este motivul principal pentru care Buzăul a votat, pe 12 ianuarie, pentru o schimbare radicală la vârful partidului, marcată în cadrul unui Congres, convocat de Colegiul Naţional al PMP pe 19 februarie 2022", arată reprezentanţii formaţiunii în comunicatul de presă semnat de Adrian Mocanu. 

 În opinia liderului PMP Buzău, preşedintele Cristian Diaconescu a iniţiat o campanie de denigrare la adresa majorităţii organizaţiilor PMP şi nu recunoaşte legalitatea deciziilor Colegiului Naţional. 

”Dovedind o lipsă de realism pe care nu i-o bănuia nimeni, domnul Cristian Diaconescu a iniţiat o campanie mincinoasă de demonizare a majorităţii filialelor judeţene ale PMP, nerecunoscând legalitatea evidentă a deciziilor Colegiului Naţional şi adoptând declaraţii care nu fac bine partidului.  De aceea, Filiala Judeţeană a PMP Buzău cere demisia de urgenţă a domnului Cristian Diaconescu din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară şi respectarea deciziei statutare de convocare a Congresului PMP pe 19 februarie”, se mai arată în comunicatul de presă remis de PMP Buzău. 

 Săptămâna trecută, PMP a anunţat într-un mesaj oficial că în urma convocării şedinţei conducerii partidului s-a decis organizarea unui Congres al PMP în luna februarie. Liderul PMP a ieşit, ulterior, şi a spus că nu recunoaşte această decizie a forului de conducere, care a fost convocat nestatutar. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.