Liderul PNL Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului, se va afla vineri seară la Catedrala Mitropolitană Iaşi, unde se desfăşoară pelerinajul religios de Sfânta Parascheva, şi va fi primit de ÎPS Teofan, dar potrivit unor surse liberale, nu se va închina la sfintele moaşte, pentru ”a nu sări peste rând”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Surse din cadrul PNL Iaşi au precizat că Nicolae Ciucă va avea mai întâi o întâlnire cu primarii din judeţ, dar şi cu conducerea filialei ieşene a PNL, după care se va deplasa către Catedrala Mitropolitană. Liderul liberal va fi însoţit la Iaşi de mai mulţi miniştri liberali, între care Marcel Boloş (ministrul Finanţelor), Adrian Veştea (ministrul Dezvoltării) şi Mircea Fechet (ministrul Mediului).
Nicolae Ciucă va fi primit în cursul serii de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.
Surse liberale au precizat pentru News.ro  că Nicolae Ciucă nu se va închina la sfintele moaşte depuse în curtea catedralei, pentru ”a nu sări peste rând” şi nici nu va participa la Sfânta Liturghie de sâmbătă dimineaţă.
De altfel, programul vizitei la Iaşi a lui Ciucă nu a fost anunţat în mod oficial de liderii ieşeni ai PNL.
Peste 180.000 de pelerini s-au închinat până vineri după-amiază la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva depuse în curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi, în timp ce la rând aşteaptă aproximativ 10.000 de credincioşi.
Sâmbătă 14 octombrie va avea loc Sfânta Liturghie, slujba urmând să se desfăşoare pe o scenă amplasată pe pietonalul Ştefan cel Mare, în faţa catedralei din Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.