Deputatul PNL Gheorghe Pecingină a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că sunt sub domeniul haosului la comunicare, în coaliţie şi că se creează senzaţia că nu ştiu ce fac şi că sunt haotici în luarea deciziilor. El a afirmat că nu era momentul să apară după o şedinţă a PSD liderul partidului, Marcel Ciolacu, fără să existe o consultare în coaliţie şi să discute despre teme esenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem sub domeniul haosului la comunicare, aici mi se pare că suntem chiar haotici. Nu cred că era momentul să apară după o şedinţă a PSD, domnul Marcel Ciolacu, fără să existe o consultare în coaliţie, să discute despre teme esenţiale. Deciziille, în acest sens, se iau în coaliţie şi de acolo se iese în mod comun, sau cum vreţi, dacă mai suntem o coaliţie”, a spus Pecingină. 

Deputatul PNL a dat exemplul declaraţiilor făcute pe tema majorării impozitelor locale. 

”Luăm o decizie, în sensul majorării impozitelor, suntem în dezbatere cu aceatsă chestiune, toţi comunicatorii de la PNL, PSD, USR, toată lumea, discutăm şi doar ne trezim că amânăm această decizie, spune domnul Ciolacu, fiind preşedintele unuia dintre partidele din coaliţia de guvernare. E clar că lucrurile, cel puţin la nivel de comunicare, nu stau bine”, a afirmat Gheorghe Pecingină.

Parlamentarul liberal a menţionat că ”asta contează mai puţin pentru români, importantă este decizia finală care se va lua.

”Creează senzaţia că nu ştim ce facem şi că suntem haotici în luarea deciziilor. Ceea ce nu este aşa, numai că suntem haotici în comunicare. Nu ăsta e modul de a comunica decizii importante şi nu acesta este modul de a crea subiecte de dezbatere”, a completat el. 

Pecingină a mai spus: ”Ceea ce se agrează în coaliţie se prezintă în mod public şi ştie toată lumea. Din nefericire, această coaliţie funcţionează la nivel de comunicare într-un alt mod decât la nivel de decizie”. 

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, întrebat luni cum va fi majorat impozitul pe proprietăţi, că primarii de municipiu au o altă viziune, o altă formulă de calcul, iar Asociaţia Municipiilor din România urmează să facă o propunere în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.