Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a transmis, duminică, un mesaj de Ziua Naţională, în care afirmă că, ”Unirea ne-a dat puterea”. ”Cu bune şi cu rele, cu sacrificii, dar şi cu satisfacţie am ştiut să fim uniţi în momentele cruciale ale istoriei”, a transmis Paul Stănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi se împlinesc 101 ani de la Marea Unire. Un secol de construcţie, de evoluţie, de muncă şi de adaptare la mersul istoriei pentru a păstra România unită! Cu bune şi cu rele, cu sacrificii, dar şi cu satisfacţie am ştiut să fim uniţi în momentele cruciale ale istoriei. Unirea ne-a dat puterea! Şi tot prin unire, noi toţi, cei din ţară ori din lumea întreagă, vom reuşi să facem fapte mari pentru naţiunea noastră! Români suntem şi vom rămâne oriunde ne-am afla! La mulţi ani, dragi compatrioţi! La mulţi ani, România!”, a transmis Paul Stănescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.