În ultimele ore, Partidul REPER a primit aproape 100 de sesizări de la cetăţeni care au votat formaţiunea la alegerile europarlamentare, dar au constat că, în procesul verbal din secţia în care au votat, în dreptul partidului REPER sunt trecute zero voturi. Prin urmare, reprezentanţii partidului cer Biroului Electoral Central (BEC) renumărarea voturilor în toate secţiile de vot unde nu apare niciun vot in dreptul REPER.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astfel de situaţii ai fost reclamate în Bucureşti (S1, S2, S3, S4, S6) şi în judeţele Arad, Argeş, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Vâlcea. Toate sesizările au fost transmise Biroului Electoral Central, dar frecvenţa şi răspândirea acestei situaţii în aproape toată ţara indică fie o eroare gravă în procesare voturilor exprimate, fie o fraudă masivă”, arată comunicatul de presă al formaţiunii.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
În consecinţă, partidul REPER cere Biroului Electoral Central renumărarea voturilor în toate secţiile de vot unde nu apare niciun vot in dreptul REPER. 

În ultimele ore, Partidul REPER a primit aproape 100 de sesizări de la cetăţeni care au votat partidul REPER la alegerile europarlamentare, dar au constat că, în procesul verbal din secţia în care au votat, în dreptul partidului REPER sunt trecute 0 (zero) voturi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.