Partidul RE:START ROMÂNIA caută candidaţi pentru primării, invitându-i pe cei care nu sunt mulţumiţi de modul în care este condus oraşul în care locuiesc şi care cred că pot face mai mult să trimită un CV şi o scurtă descriere a proiectului lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Românii au talent de PRIMAR! Nu eşti mulţumit de cum este condus oraşul tău? Crezi că ai putea face mai mult? Ai un proiect în acest sens? Vino şi candidează din partea Partidului RE:START ROMÂNIA!”, a scris pe Facebook preşedintele partidului, fostul candidat la prezidenţiale Ramona Ioana Bruynseels.

Eventualii candidaţi trebuie să trimită un CV  şi o scurtă descriere a proiectului lor la e-mailul primar@restart-romania.ro.

 ”Dăm RESTART României!”, scrie Bruynseels.

Conform anunţului premierului Ludovic Orban, săptămâna aceasta Guvernul ar urma să adopte proiectul de lege prin care va stabili data alegerilor locale, cea propusă de Executiv fiind 27 septembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.