Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu consideră că greu putea alege preşedintele Klaus Iohannis un moment mai prost pentru a-şi anunţa candidatura la un al doilea mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Greu putea alege preşedintele un moment mai prost pentru a-şi anunţa candidatura la un al doilea mandat. Calculele politice personale sînt de-a dreptul indecente, atunci cînd infractorul-şef declanşează prăpădul pentru a scăpa de pedeapsă”, scrie Paleologu pe pagina sa de Facebook.

El îşi exprimă speranţa ca ”lumea să iasă în stradă pentru a opri imensa samavolnicie care se va produce zilele astea: schimbarea codului penal de dragul unui infractor cu potenţial dictatorial”.

”Sper, cu alte cuvinte, ca lumea să nu se lase descurajată de prost inspirata stratagemă prezidenţială. Nu pentru preşedinte ieşim, ci pentru viitorul nostru într-o ţară liberă”, afirmă Paleologu.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.