Deputatul Theodor Paleologu spune că se aştepta la decizia de excludere a sa din PNL, întrucât ”elanul irezistibil al prostiei nu poate fi oprit”. El afirmă că este ”o enormă impietate faţă de istoria PNL” să dai afară din partid un Paleologu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Era firesc să fiu exclus: elanul irezistibil al prostiei nu poate fi oprit”, a scris Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a mai declarat la RFI că nu are ce să-şi reproşeze şi că liderii PNL vor plăti la alegerile parlamentare din toamnă "cu vârf şi îndesat".

"Mă aşteptam să se întâmple şi am spus deja că e o imbecilitate. Este reacţia tipică a liderilor slabi, care se tem pentru propria poziţie, nu sunt în stare să asume responsabilităţi şi atunci îl dau afară pe ăla care a avut dreptate", afirmă deputatul.

"E un abuz nemaipomenit, o mare porcărie să dai afară din Partidul Liberal un Paleologu, este o enormă impietate faţă de istoria Partidului Naţional Liberal, exact ce te aşteptai de la nişte uselişti şi de la nişte fesenişti. Este o enormă greşeală politică, pe care o vor deconta la toamnă cu vârf şi îndesat, vor scădea sub 8% cu garnitura de persoane pe care o au pentru alegerile de la toamnă", declară Theodor Paleologu.

Deputatul Theodor Paleologu şi senatorul Cristian Bodea au fost excluşi din PNL, a decis miercuri Biroul Politic al partidului prin vot secret.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.