Deputatul PNL Theodor Paleologu susţine că, dacă partidul vrea să mai aibă o şansă de a conta, conducerea formaţiunii liberale trebuie să plece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea în funcţia de primar general. Mă aştept la un tsunami de revoltă şi furie a alegătorilor de dreapta împotriva acestei conduceri lamentabile”, scrie Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul menţioneacă că Alina Gorghiu şi Cezar Preda au avut chiar ”neruşinarea de a spune că Nicuşor Dan e complicele şi iepuraşul PSD”.

”Dacă PNL vrea să mai aibă o şansă de a conta, conducerea partidului trebuie să plece. Toată. Şi nici unul dintre autorii acestei ruşinoase - şi meritate - înfrângeri nu mai are ce căuta la toamnă pe listele electorale din Bucureşti. Prezenţa lor pe liste ar fi încă o insultă la adresa bucureştenilor”, mai scrie Paleologu.

Conform rezultatelor exit-poll-urilor, Predoiu a obţinut 12 - 13% din voturi pentru Primăria Generală, iar PNL 15% din voturile pentru CGMB. Cătălin Predoiu a anunţat ulterior că, dacă rezultatele acestea se confirmă va demisiona de la şefia PNL Bucureşti. La declaraţie, el nu a fost însoţit de niciunul dintre liderii PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.