Administraţia Prezidenţială marchează în ultima sâmbătă din luna martie Ora Pământului, când cetăţeni, instituţii publice, organizaţii neguvernamentale şi companii din întreaga lume sting luminile timp de o oră. Astfel, instituţia se alătură demersului sâmbătă, în intervalul orar 20:30-21:30, prin întreruperea iluminatului interior şi exterior al Palatului Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Gestul simbolic de stingere a luminilor este un semnal că este înţeleasă importanţa protejării Planetei Pământ şi a resurselor acesteia. Sprijinirea politicilor publice care asigură un mediu curat, în special cele care vizează reducerea poluării şi limitarea schimbărilor climatice, reprezintă un angajament al preşedintelui României, Klaus Iohannis”, mai arată comuncatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Şi Guvernul, Camera Deputaţilor şi Palatul CFR marchează Ora Pământului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.