Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, vineri seară, că organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, s-a alăturat PSD. ”Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte”, a afirmat Vasilescu. LA rândul său, Cătălin Resceanu a precizat că 427 de persoane au făcut pasul către PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, se alătură, începând de azi PSD Craiova. Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte! Am fost de acord să preiau proiectele susţinute de Pro România Craiova în campania electorală de la alegerile locale, considerând că şi cetăţenii care au votat acest partid au dreptul să fie reprezentaţi, chiar dacă partidul votat de ei nu a atins pragul pentru a accede în Consiliul Local Municipal (...)Ca preşedinte PSD Craiova le urez bun venit în echipă şi mult succes”, a anunţat, vineri, Lia Olguţa Vasilescu. 
 
La rândul său, liderul Pro România Cătălin Resceanu a precizat că 427 de persoane au trecut la PSD. 
 
”Împreună cu 427 de membri PRO România am decis să facem pasul către PSD, din dorinţa de a construi, împreuna cu doamna primar Lia Olguţa Vasilescu, un oraş în care termenii de Smart City şi Green City, să nu mai fie doar la stadiul de dorinţe. În 27 septembrie, câteva mii de oameni ne-au dat votul tocmai pentru a implementa proiectele pe care le-am promis în campania electorală. PSD Craiova este garanţia că ceea ce am promis se va şi întâmpla”, a precizat Cătălin Resceanu. 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.