Guvernul a adoptat, joi, o Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, prin care persoanelor inculpate pentru fapte penale săvârşite cu intenţie li se interzice dreptul de a procura sau deţine arme şi li se interzice şi posibilitatea de prelungire a valabilităţii permisului de armă în cazul celor care l-au deţinut

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a adoptat o Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, care modifică legislaţia în domeniu, în sensul punerii în acord cu Decizia Curţii Constituţionale, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului după şedinţa de joi.

Potrivit lui MIhai Constantin, prevederile ordonanţei ”vizează condiţii pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care solicită acordarea autorizaţiei de procurare a armelor letale, respectiv neletale”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Astfel, pentru asigurarea securităţii şi ordinii publice, persoanelor inculpate pentru fapte penale săvârşite cu intenţie, li se interzice dreptul de a procura sau deţine arme. De asemenea, li se interzice posibilitatea de prelungire a valabilităţii permisului de armă în cazul celor care l-au deţinut”, a mai arătat Constantin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.