Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat miercuri că nu a condus niciodată sub influenţa băuturilor alcoolice, precizând că a luat amendă de circulaţie, una dintre ele pentru depăşirea vitezei legale, iar atunci a avut şi permisul suspendat pentru trei luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat miercuri, în contextul informaţiilor privind închisoarea făcută în SUA de premierul Florin Cîţu pentru conducere sub influenţa alcoolului, dacă a condus sub influenţa băuturilor alcoolice sau dacă a primit o amendă de circulaţie, Orban a răspuns: “Niciodată nu am condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Am fost supus în mod frecvent la testul de alcoolemie şi niciodată nu am consumat alcool la toate testele pe care le-am efectuat”.
El a precizat că a primit amenzi de circulaţie.
“Amendă de circulaţie am luat. În campania prezidenţială din 2004 m-am deplasat la Slobozia unde erau pregătite microbuze şi autocare pentru votul multiplu pe traseu şi  mergeam cu o viteză un pic cam mare şi m-a luat radarul şi am avut trei luni suspendat permisul. Am mai avut incidente de-a lungul timpului, m-am răsturnat cu maşina la Iaşi, dar la fiecare din incidentele pe care le-am avut, s-au derulat toate procedurile legale, niciodată nu am consumat alcool şi de multe ori au fost defecţiuni de natură tehnică care au provocat incidentele”, a afirmat Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.