Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sâmbătă după-amiază, la o întâlnire cu liberalii din Vâlcea, că deşi cei prezenţi aveau măşti, „bucuria revederii se citeşte în ochi”. El a menţionat că măştile de protecţie au un avantaj şi anume că „ne permit să ne uităm în ochi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Bine v-am găsit, dragi colegi. Arată frumos sala aşa, spaţiu amenajat cu distanţă fizică. Chiar dacă avem măşti, se vede că bucuria revederii se citeşte pe ochi. Măştile au şi un mare avantaj că ne permit să ne uităm în ochi. Ochii sunt oglinda sufletului şi de multe ori uităm lucrul acesta. Ne uităm la alte lucruri decât la ochii oamenilor şi cei care râd, râd şi cu ochii. Nu trebuie neapărat să râdă cu gura”, a declarat preşedintele PNL. 
Ludovic Orban a fost prezent sâmbătă după-amiază la o întâlnire cu candidaţii PNL la primăriile din zona de sud a judeţului Vâlcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.