Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cataloghează anunţul liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia documentul de punere sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohnnis este gata, ca fiind “o inepţie” şi spune că, "în afară de dorinţa de a scăpa de puşcărie, Liviu Dragnea nu mai are în cap altceva".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o inepţie pe care a prezentat-o acelaşi Dragnea care este din ce în ce mai rupt de realitate şi care este clar că altceva în afară de dorinţa de a scăpa de puşcărie nu mai are în cap”, a spus Orban, întrebat cum vede decizia PSD de a pregăti acuzarea preşedintelui de înaltă trădare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că documentul pentru punerea sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare este finalizat, dar că încă PSD şi ALDE nu au luat o decizie în această privinţă.

Liviu Dragnea a spus că ”nişte colegi” au lucrat la acest document, că ştia despre acest lucru şi că documentul este gata, dar că încă nu s-a luat o decizie.

El a spus că nici cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu încă nu a discutat pentru a lua o decizie.

Dragnea a susţinut însă că există multe elemente pentru care Klaus Iohannis poate fi acuzat de înaltă trădare.

”Sunt multe acţiuni ale lui Iohannis care pot îmbrăca forma trădării. Nu mi-aş dori să ajung acolo, dar nu e imposibil. Sunt acţiuni care au adus deservicii României”, a afirmat liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.