Premierul Ludovic Orban afirmă că aşteaptă ”cu indiferenţă” moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune joi, întrucât nu crede că are şanse de succes. Premierul a mai spus că încercările PSD de a sesiza Comisia de la Veneţia sunt ”ridicole, penibile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a fost întrebat, miercuri, ce părere are despre încercările PSD de a sesiza Comisia de la Veneţia cu privire la modificarea legii privind alegerea primarilor în două tururi şi a spus: ”Ridicole, penibile. Şi dacă reuşesc să sesizeze Comisia de la Veneţia, aşteptăm cu încredere orice dezbatere privitoare la alegerea primarilor în două tururi”.

Întrebat dacă aştaptă cu aceeaşi încredere moţiunea de cenzură, Orban a spus: ”Aş putea spune că o aştept cu indiferenţă. În momentul în care am decis să ne angajăm răspunderea, am fost perfect conştienţi că PSD va depune moţiune de cenzură. Ne prezentăm cu fruntea sus, ne-am pus mandatul pe masă, asta arată ceva despre Guvernul PNL, pentru a găsi o soluţie pe care o aşteaptă 82% dintre români, alegerea democratic. Nu cred, sincer, cu evaluarea pe care o am astăzi, că moţiunea are şanse de succes”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că joi va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.