Premierul Ludovic Orban a afirmat marţi, că restaurantele vor fi deschise atunci când va exista o scădere a numărului de infectări zilnice. El a precizat că măsura nedeschiderii acestor localuri poate fi înţeleasă de orice persoană care se plimbă prin zona unor terase de pe litoral sau din Herăstrău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a fost întrebat marţi, într-o conferinţă de presă, când vor fi deschise restaurantele.   
“Când va exista o scădere semnificativă a numărului de infectări zilnice. Cred că orice om cu bun simţ numai plimbându-se pe câteva terase de la mare sau din Herăstrău poate să înţeleagă măsura asta. Dacă pe terase se întâmplă ceea ce se vede cu ochiul liber, vă daţi seama ce s-ar putea întâmpla în restaurante. Şi aşa au existat, apropo de nunţi, de tot felul de evenimente care au fost organizate, au existat încălcări şi de multe ori poliţia trebuie să intervină pentru respectarea legii”, a declarat Ludovic Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.