Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că a mai demis un rând de reprezentanţi ai PSD, însă cea mai mare plăcere i-a făcut să o demită pe Olguţa Vasilescu, despre care a constatat că era consilier al premierului. în replică, Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis că funcţia ei era neremunerată, iar mandatul i-a încetat odată cu cel al Vioricăi Dăncilă. ”Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultaţii telefonice?”, a întrebat ironic ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -  ”Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL... Ludovic cel mic anunţă că m-a demis din funcţia de consilier onorific al premierului, funcţie neremunerata, oricum... Păi, eu nu eram consilier la ţine, ca să mă demiţi tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dăncilă şi mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de manelisti care taie pensii şi salarii, când eu ştiu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aş putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hârtii şi niciun cm de autostradă?Ăştia nu au ce face şi demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca să se dea importanţi!  Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultaţii telefonice?”,  a scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu.

- ”Vă informez că am am demis încă unr ând de reprezentanţi ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut să o demit – pentru că am descoperit că doamna Olguţa Vasilescu era consilier al premierului - şi am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie”, a spus Ludovic Orban.

Olguţa Vasilescu este coordonator al campaniei electorale prezidenţiale a PSD.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.