Liberalul Ludovic Orban, candidat la şefia partidului, a declarat că dacă îl mai vede de multe ori pe actualul ministru al Justiţiei, Toader Toader, o să ajungă să-i pară rău după Florin Iordache, "cel cu altă întrebare", afirmând că Toader face parte "din acelaşi plan al zonei roşii”, care vrea să pună botniţă procurorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a spus, sâmbătă, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că "povestea” cu OUG13  n-a fost o întâmplare şi că PSD vrea să pună botniţă procurorilor.

"N-a fost o întâmplare ce s-a petrecut cu OUG13, se vede tentativa PSD de a pune botniţă procurorilor. Vedem acum că vor să modifice procedurile pentru numirea şefilor DNA şi DIICOT, precum şi a procurorului general, astfel ca totul să rămână în pixul ministrului Justiţiei. Dacă îl mai văd mult pe actualul ministru Tudorel Toader, o să-mi pară rău după Florin Iordache, cel cu altă întrebare”, a spus Ludovic Orban.

El l-a criticat pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că a declanşat evaluarea procurorului general şi a şefului DNA fără a avea măcar un raport de evaluare a activităţii celor doi.

"E acelaşi plan al zonei roşii, se vede clar asta”, a precizat Orban.

Liberalul Ludovic Orban a participat, sâmbătă, la o întâlnire cu membri din conducerea PNL, el afirmând că pînă la congresul din 17 iunie va vizita fiecare filială de câte două ori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.