Omul de afaceri Victor Roman, fost consilier judeţean şi deputat PSD, actual preşedinte al organizaţiei PSD Adjud, ar putea fi noul prefect al judeţului Vrancea, dacă organizaţia centrală a social-democraţilor va fi de acord cu decizia PSD Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Victor Roman, actualul preşedinte al PSD Adjud, a fost propus să ocupe funcţia de prefect al judeţului Vrance în cadrul unei şedinţe la care au participat parlamentarii, primarii şi consilierii judeţeni din Vrancea.
 
Nominalizarea lui Roman va fi transmisă la Bucureşti şi, dacă orgaizaţia centrală va fi de acord, Victor Roman ar putea fi noul prefect al judeţului Vrancea.
 
Victor Roman este un om de afaceri vrâncean care deţine mai multe societăţi ce desfăşoară lucrări pe teritoriul judeţului şi care se ocupă de ani buni de deszăpezirea drumurilor judeţene din judeţul Vrancea.
 
Roman a fost consilier judeţean două mandate, până în anul 2012 când a fost ales deputat.
 
Nu a apucat să îşi termine mandatul deoarece Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a validat raportul Agenţiei Naţionale de Integritate care a stabilit că, timp de 7 luni după preluarea mandatului, Victor Roman s-ar fi aflat în incompatibilitate deţinând în paralel şi funcţia de administrator al unei societăţi comerciale.
 
În urma deciziei instanţei, Victor Roman a avut interdicţie în a deţine o funcţie publică timp de 3 ani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.