Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a afirmat, miercuri, la TVR, că fostul premier Victor Ponta ar trebui să fie un lider al partidului, nu un analist politic, iar dacă are critici să le aducă în interiorul partidului, comentând că el nici nu mai vine la şedinţele PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu cred că are niciun motiv să fie supărat. Nimeni nu i-a spus măcar «dă-te mai încolo» în interiorul partidului. El a renunţat singur, fără să se consulte cu partidul, şi la funcţia de preşedinte al partidului şi la funcţia de prim-ministru. Eu am aflat de pe Facebook, de exemplu, că nu mai avem Guvern", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a afirmat că are o relaţie foarte bună cu Ponta, care este "un lider foarte valoros" al PSD, dar ar trebui să îşi asume această funcţie.

Atenţie: să fie un lider al PSD, nu un analist politic. (...) Nu-l mai întreabă nimeni pentru că nu mai vine la şedinţe, ca să-l întrebe cineva", a spus ea.

Cu privire la criticile lui Ponta despre Liviu Dragnea, vicepreşedintele PSD a spus că liderul social-democrat nu se comportă autoritar, aşa cum ar susţine fostul premier. "Eu vă spun că, de când este preşedinte Liviu Dragnea, puterea de decizie este în Comitetul Executiv şi în Comitetul Executiv se poate exprima oricine, chiar cu atacuri la Liviu Dragnea", a spus ea.

De la începutul lunii februarie, Victor Ponta a avut o serie de declaraţii critice la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea, majoritatea indirecte.

În replică, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că orice critică din partea lui Victor Ponta este "sănătate curată” deoarece fostul premier este un om cu experienţă. Liderul social-democraţilor a mai spus că nu crede că deputatul va pleca din partid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.