Europarlamentarul Norica Nicolai afirmă că, văzând cum criticilor sale la adresa lui Guy Verhofstadt le-a răspuns, "prompt şi slugarnic", Cristian Ghinea, şi-a amintit replici din piesa "Sfântul Mitică Blajinul", care arătau "slugărnicie în stare pură".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Directorul: ”De serviciul ăsta răspund eu cu capul... Nu, că fac un infarct!!!”. Colibaş: ”Da' de ce să-l faceţi dumneavoastră, tovarăşe director??? Îl fac eu, că de aia sunt aici!!!” Îmi amintesc mereu, cu drag, replicile astea spumoase dintr-o piesă preferată a tinereţii mele, se juca la teatrul de comedie, ”Sfântul Mitică Blajinul”. Slugărnicie în stare pură...", scrie Nicolai pe Facebook.

Europarlamentarul ALDE spune că şi-a amintit acest dialog când a văzut răspunsul dat de Cristian Ghinea (USR) scrisorii pe care ea i-a adresat-o liderului Grupului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt, pe tema participării acestuia la mitingul eletoral pe care Alianţa 2020 USR Plus îl organizează vineri în Capitală.

"Şi mi le-am amintit iar, în seara asta, văzând cum criticilor mele la adresa lui Guy Verhofstadt le-a răspuns, prompt şi slugarnic, Cristian Ghinea de la USR. Cu asemenea servanţi, inima lui Guy e în siguranţă", conchide Nicolai.

Europarlamentarul Norica Nicolai i-a scris liderului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt în legătură cu participarea acestuia la mitingul Alianţei 2020 USR PLUS, spunându-i că întreaga listă a celor pe care plănuieşte să-i susţină "geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comunist, iar "aşchia nu sare departe de trunchi".

„Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii. Este o doamnă care era procuror comunist şi băga un om nevinovat la puşcărie pe vremea când noi, majoritatea candidaţilor USR PLUS la europarlamentare, eram la liceu. Este doamna aceea care slugăreşte cu ardoare prin studiourile televiziunii unui turnător la Securitate iar acum are şef de partid fiul unui alt turnător la Securitate”, a replicat Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook.

 
 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.