Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă, vineri seară, că a fost impresionat de numărul mare de persoane care au participat la Parada de Ziua Naţională, multe familii cu copii venind săsărbătorească ziua ţării lor. ”Mai sunt foarte multe de făcut, mai sunt foarte multe furturi de oprit, dar să nu încetăm să credem în România”, a transmis primarul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost impresionat de cât de mulţi oameni au venit la paradă de Ziua Naţională. Unii au venit să vadă tancuri şi avioane. Dar mulţi, şi am întâlnit multe familii cu copii, au venit să sărbătorească ziua ţării lor”, a scris, vineri seară, pe Facebook, primarul general al Capitalei.

Nicuşor Dan face un apel la păstrarea încrederii în propria ţară.

”Mai sunt foarte multe de făcut, mai sunt foarte multe furturi de oprit, dar să nu încetăm să credem în România”, a mai transmis Nicuşor Dan.

La parada de Ziua Naţională au asistat, în zona Arcului de Triumf, 50.000 de persoane, dar numărul total de persoane care au luat parta la evenimente a fost estimat la 100.000.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.