Primarul Capitalei Nicuşor Dan i-a transmis candidatului coaliţiei la PMB, Cătălin Cîrstoiu, în contextul în care medicul a spus că edilul general are „diagnostice multiple ale unei singure patologii - lenea”, că deocamdată să vedem proiectele pentru Bucureşti”, iar „concursul de metafore, mai târziu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Concursul de metafore mai târziu. Deocamdată să vedem proiecte pentru Bucureşti”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat despre faptul că medicul şi candidatul PSD şi PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a spus că primarul general are diagnostice multiple ale unei singure patologii şi anume „lenea”, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri pe pe  Bulevardul I.C. Brătianu din Capitală.

Candidatul PSD - PNL la Primăria Municipiului Bucureşti Cătălin Cîrstoiu a declarat, marţi la conferinţa de alegeri de la PSD Bucureşti, că Nicuşor Dan are „diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea” şi a adăugat că, în anul 2024, când ar trebui să se vorbească despre smart city, în Bucureşti sunt discutate„lucruri primare”, precum traficul şi apă caldă.

„Dacă acum două săptămâni credeam că are un singur diagnostic cu multiple patologii, Nicuşor Dan, azi, aflu că de fapt sunt diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea. Asta e în Primăria Capitalei. Problema majoră e că pentru lene nu există pastile. Şi atunci va trebui să ne imaginăm noi toate acele tratamente care să modifice ceea ce determină lenea, pentru că, dincolo de orice, oraşul, ca şi corpul uman, are un cap. Acolo e creierul. Creierul e Primăria Generală a Capitalei”, le-a spus el, marţi, social-democraţilor.

Medicul Cîrstoiu a mai precizat că, în ultimii patru ani, Bucureştiul „a stat în loc” şi l-a acuzat pe Nicuşor Dan că nu i-a ascultat pe primarii de sector, că nu le-a promovat iniţiativele şi că a „blocat proiecte deja începute” şi care ar fi rezolvat multe probleme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.