Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, luni seară, în debutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că este ”o veste bună” începerea campaniei naţionale de vaccinare, iar Primăria Bucureşti va susţine cu tot ce poate acest demers. Potrivit lui Dan, vaccinarea este ”calea cea mai sigură de a reveni la normalitate”, fiind un lucru ”util”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Consiliul General al Municipiului Bucureşti o să discute, în şedinţa de luni seară, numirea reprezentanţilor proprii în Comitetul de vaccinare împotriva coronavirus. 
 
”Este o veste bună pentru Bucureşti, pentru România, că acest proces de vaccinare începe. Este calea cea mai sigură de a reveni la normalitate şi, din punct de vedere instituţional, Primăria Capitalei sprijină cu tot ce este legal şi cu tot ce poate acest proces de vaccinare”, a declarat Nicuşor Dan, în debutul şedinţei. 
 
Acesta a transmis şi un mesaj legat de vaccinare: ”Mesajul meu personal este că vaccinarea împotriva coronavirusului  este un lucru util. Respect şi opinia contrară, însă opinia mea fermă şi totala susţinere pentru  procesul de vaccinare a populaţiei pentru că este vorba de a proteja comunitatea de acest virus care ne-a schimbat vieţile în ultimele luni”. 
 
Campania de vaccinare a început duminică în România, cu personalul din secţiile de Boli infecţioase din 10 spitale aflate în prima linie. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.