Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, miercuri, o nouă destinaţie culturală în aer liber în Bucureşti - Grădina cu Filme, unde vor fi organizate evenimente, până în octombrie, de joi până duminică. Grădina se va deschide începând de joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Adăugăm încă o destinaţie culturală în aer liber din Bucureşti - Grădina cu Filme – Cinema & More, din Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7, care se redeschide începând din data de 2 iunie”, anunţă, miercuri, primarul general.  

Acesta precizează că, până pe data de 2 octombrie, în Grădina cu Filme, în fiecare săptămână, de joi până duminică, Primăria Capitalei prin CREART, organizează proiecţii de filme, concerte acustice, spectacole de teatru, show-uri de stand-up comedy, sesiuni Q&A cu personalităţi din industria cinematografică din România. 

”Într-un cadru care recreează atmosfera grădinilor de vară continuă, de asemenea, două dintre cele mai cunoscute programe: Seara Filmului Românesc, cu dezbateri din lumea cinematografiei autohtone şi Seara Filmului European, care aduce în prim plan perspective culturale şi cinematografice unice, în parteneriat cu institute culturale şi ambasade din România”, a mai transmis NIcuşor Dan.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.