Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a participat, marţi, la Conferinţa „Leadership politic în identitate creştină”, organizată de grupul de Rugăciune al Parlamentului, şi le-a promis celor prezenţi acolo că va sprijini ideea de a crea o capelă în clădirea Palatului Parlamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi, la Conferinţa «Leadership politic în identitate creştină» organizată de Grupul de Rugăciune al Parlamentului, am promis că voi sprijini ideea de a crea o capelă în clădirea Legislativului. Noţiunea de leadership este asociată cu precădere mediilor economice şi socio-politice, însă cred că ea ţine, mai degrabă, de însăşi structura comunităţii. Modelul de leadership creştin, vizibil în Europa, a influenţat major toate aspectele dezvoltării celulelor sociale. Educaţie şi cultură, organizare administrativă şi chiar militară, dezvoltare economică şi evoluţie socială, toate s-au organizat, concentric, în jurul lăcaşului de cult”, a scris Nicolae Ciucă, marţi pe Facebook.

El a mai spus că, în calitate de preşedinte al Senatului şi al PNL, are convingerea că „orice formă de leadership, inclusiv cea creştină, ar trebui să promoveze moralitatea, libertatea religioasă, coexistenţa paşnică dintre diferitele religii şi culturi, educaţia sănătoasă şi demnitatea”.

„Îi felicit pe membrii grupului de Rugăciune din Parlament şi pe domnul preşedinte Mircea Roşca pentru activităţile lor. Sper ca acest parteneriat cu cultele din România să se dezvolte şi mai mult, pentru că împreună putem realiza marile schimbări de care societatea are nevoie”, a completat Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.