Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, despre supraimpozitarea veniturilor, că este a nu ştiu câta oară când repetă că această măsură nu a cuprins şi mediul privat, atunci când au avut loc discuţiile în coaliţie şi a arătat că urmează să aibă loc analize la nivelul structurilor de specialitate şi când vor veni cu propunerile şi cu elementele de consecinţe şi efecte pe care le vor produce vor lua o decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este a nu ştiu câta oară când repet că această măsură nu a cuprins şi mediul privat, atunci când au avut loc discuţiile. De atunci până acum urmează să aibă loc analize la nivelul structurilor de specialitate şi când vor veni cu propunerile şi cu elementele de consecinţe şi efecte pe care le vor produce vom lua o decizie.

Premierul a mai spus că nu s-a luat nicio decizie nici în ceea ce priveşte sporurile din salarii.

”Am subliniat şi subliniez din nou, nu trebuie să venim cu anumite informaţii care nu au altă menire decât sî sperie oamenii, ori oamenii nu au de ce să se sperie. Suntem pe un trand ascendent, avem creştere economică previzionată şi pentru anul acesta. Măsurile noastre sunt unele de cumpătare nu de a-i afecta pe oameni. Urmează să le prezinte ministrul Finanţelor, după ce le prezintă ministrul, le analizăm în coaliţie şi după ce le analizăm în coaliţie venim spre aprobare în Guvern, cele care fac menirea aprobării prin Guvern.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.