Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a transmis miercuri, cu prilejul Zilei Pompierilor, că ”toate gândurile noastre bune merg către cei care stau, atât de des, în linia întâi a salvării de vieţi omeneşti şi mai ales către cei care au avut de suferit, recent, din cauza tragediei de la Crevedia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, toate gândurile noastre bune merg către cei care stau, atât de des, în linia întâi a salvării de vieţi omeneşti. Şi mai ales către cei care au avut de suferit, recent, din cauza tragediei de la Crevedia. Pompierii au una dintre cele mai grele şi mai periculoase meserii, în numele căreia dau zilnic dovadă de curaj şi eroism. Sunt cei care îşi riscă viaţa pentru a le da o şansă celorlalte, iar acest spirit de sacrificiu merită amintit cu fiecare ocazie, apreciat şi respectat”, a transmis preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă arată că ”merită să ne amintim de ei şi să îi preţuim, nu doar în urma unor tragedii, ci şi atunci când ne previn asupra unor pericole şi atunci când ei înşişi au nevoie de sprijinul nostru”.

”Totodată, astăzi, comemorăm sacrificiul pe care Compania de Pompieri din Bucureşti l-a făcut în bătălia de la Dealul Spirii din 1848, când pompierii militari au fost ultima linie de apărare a Capitalei în faţa armatei otomane, venită să suprime revoluţia de atunci. Jertfa eroilor de acum 175 de ani este şi astăzi un exemplu de onoare şi devotament. La mulţi ani pompierilor români!”, mai spune preşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.