Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, despre medicul Cătălin Cârstoiu, candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei, că cele două formaşiuni îşi pun toată capacitatea astfel încât echipa pe care o vor anunţa să fie cea care va convinge bucureştenii că merită să fie votată. El a spus că astăzi coaliţia va anunţa candidatul la Primăria Capitalei, arătând că au nevoie de o persoană care să fie în măsură să coaguleze o echipă, iar medicul Cârstoiu are un anumit grad de notorietate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL a fost întrebat dacă medicul Cătălin Cârstoiu este un candidat compatibil cu electoratul ambelor partide, PSD şi PNL sau voturile se vor duce spre Nicuşor Dan.

”Acum, ştiţi cum este, ne găsim în perioada de pre-campanie. Fiecare speră să aibă o tracţiune la electorat. Noi ne punem toată capacitatea astfel încât echipa pe care o vom anunţa să fie cea care va convinge bucureştenii că merită să fie votată”, a arătat Ciucă.

Preşedintele PNL a menţionat că ”proiectul comun pentru Bucureşti presupune şi o coerenţă între Primăria Generală a Municipiului Bucureşti şi primăriile de sector”..

”Ca atare, ca să putem să-ncheiem odată cu această fractură între primarul general, între primarul de sector şi Consiliul Local de la municipiu sau de la sector, avem nevoie ca toate aceste liste să aibă susţinerea ambelor partide”, a arătat liderul liberal.

”Am discutat despre faptul că avem nevoie de un candidat comun, de o susţinere comună, pe un proiect comun”, a mai spus Ciucă.

”Avem nevoie de o persoană care, de-a lungul activităţii profesionale, să fi avut o experienţă administrativă, o persoană care să fie în măsură să coaguleze o echipă şi din echipa respectivă să facă parte oameni care ştiu ce presupune proiectul pentru patru ani al Primăriei Capitalei. Sigur, nu se vor rezolva aceste probleme în patru ani, dar este nevoie ca această echipă să vină cu un plan credibil şi să înceapă să producă aceste noi proiecte pe care bucureştenii le aşteaptă”, a mai arătat Ciucă. 

Preşedintele PNL a spus că astăzi coaliţia anunţă candidatul la Primăria Capitalei. 

Despre notorietatea medicului, Ciucă a spus că, din sondajele care au fost, rezultă că acesta are ”un anumit grad de notorietate”. 

”Sunt convins că toată lumea a auzit de Spitalul Universitar şi de managementul de la spital”, a completat el. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.