Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi că măsurile care s-au luat de către Executiv au fost în deplină conlucrare cu Comisia Europeană şi este convins că, la nivelul Ministerului de Finanţe, al Fondurilor Europene există un plan prin care să putem să evităm suspendarea fondurilor europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Senatului a fost întrebat la Parlament dacă riscăm să pierdem fondurile europene, la finalul acestui an. 

”Este o decizie care se ia în baza unei analize, la nivelul Comisiei Europene şi această decizie nu se va lua de azi pe mâine. Trebuie să avem toate datele finale, agregate, vedeţi care sunt proiecţiile viitoare şi, mai mult decât atât, măsurile care s-au luat au fost în deplină conlucrare, colaborare cu Comisia Europeană şi sunt convins că, la nivelul Ministerului de Finanţe, al Ministerului Fondurilor Europene există, în momentul de faţă, un plan prin care să putem să evităm suspendarea fondurilor europene”, a spus preşedintele PNL. 

Nicolae Ciucă a mai spus că documentele care intră astăzi în şedinţa de Guvern spre aprobare, proiectele de Ordonanţe de urgenţă sunt în transparenţă publică şi ele vizează în mod deosebit eficientizarea aparatelor tehnice de la nivelul structurilor guvernamentale, pentru a putea să aplicăm măsurile cuprinse în legea angajată la nivelul Guvernului. 

”Celelalte măsuri fiscale fac obiectul modificării Codului Fiscal, aşa cum este asumat el prin PNRR”, a precizat Ciucă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.