Premierul desemnat, Nicolae Ciucă a declarat, luni, la Parlament, că va avea discuţii cu toţi cei care sunt dispuşi să înţeleagă faptul că trebuie găsite soluţii pentru ieşirea din criză, el menţionând că mandatul conducerii PNL este pentru un guvern minoritar, susţinut în Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Suntem în Parlamentul României, unde sper să găsim soluţii şi dialog”, a spus Ciucă, precizând că este foarte uşor de a spune nu facem”. ”Nu cred că ne găsim în situaţia nu facem”, a afirmat Ciucă, precizând că a venit pentru a avea un dialog. Ciucă a spus că a avut o discuţie telefonică şi cu preşedintele PSD Marcel Ciolacu. ”A rămas să finalizăm şi programul de guvernare, să analizăm cele zece măsuri prioritare ale dumnealor, analizăm măsurile, finalizăm întâlnirea de astăzi cu domnul Dacian Cioloş. (...) Vom avea discuţie cu toţi cei care sunt dispuşi să avem această discuţie şi să înţeleagă faptul că noi trebuie să găsim soluţii pentru ieşirea din criză”, a spus premierul desemnat. Întrebat dacă sunt dispuşi să primească PSD în Guvern, Ciucă a spus că sunt dispuşi la dialog. ”Unde, când şi cum urmează să...”. El a precizat că ”mandatul PNL este să caute susţinere pentru un Guvern minoritar”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.