Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis luni după şedinţa conducerii partidului cu miniştrii liberali din Executiv că este important ca toate proiectele mari demarate până acum să fie continuate, într-un ritm susţinut şi eficient, astfel încât acestea să producă schimbări în bine în viaţa românilor. Preşedintele PNL arată că una dintre priorităţile PNL este continuarea implementării cu succes a programului liberal ,,Anghel Saligny” şi vor continua şi dezvoltarea reţelelor de apă-canal dar şi extinderea reţelelor de gaze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am avut astăzi o nouă şedinţă de coordonare cu miniştrii şi secretari de stat ai Partidului Naţional Liberal, pentru a discuta despre agenda guvernamentală de săptămâna aceasta, dar şi despre priorităţile pe fiecare domeniu”, a scris preşedintele PNL pe Facebook. 
 
Nicolae Ciucă arată că ”este important ca toate proiectele mari demarate până acum să fie continuate, într-un ritm susţinut şi eficient, astfel încât acestea să producă schimbări în bine în viaţa românilor”.
 
”Vorbim aici despre reabilitarea şi construcţia de şcoli, dar şi despre Programele Operaţionale Regionale, care vor contribui la modernizarea a sute de oraşe din România. Tot pentru a continua dezvoltarea locală şi pentru a reduce disparităţile dintre regiuni, una dintre priorităţile PNL este continuarea implementării cu succes a programului liberal ,,Anghel Saligny”, care va asigura fondurile necesare construcţiei a 10.000 de km de drumuri judeţene. Concomitent cu acestea, vom continua şi dezvoltarea reţelelor de apă-canal, dar şi extinderea reţelelor de gaze, finanţate atât prin fonduri europene, cât şi prin fonduri de la bugetul de stat”, scrie liderul PNL. 
 
”Dezvoltarea României prin investiţii şi îmbunătăţirea nivelului de trai al românilor rămân principalele noastre obiective la guvernare”, mai afirmă Ciucă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.