Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat luni, despre respingerea alianţei Dreapta Unită la alegerile din 9 iunie, că deciza judecătorilor spune totul şi nu PNL şi PSD au fost cei care au blocat această alianţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu pot să vă spun că în urma deciziei luate ieri de către judecătorii care au analizat această solicitare, spune totul”, a declarat preşedintele PNL, despre respingerea de către BEC a Alianţei Dreapta Unită la alegerile din 9 iunie.

”Nu PNL şi PSD au fost cei care au blocat această alianţă. Probabil pentru faptul că nu au reuşit să pună la dispoziţie toate documentele necesare astfel încât să fie susţinută o astfel de decizie la nivelul instanţei judecătoreşti. Comentariile noastre sunt de prisos”, a mai declarat Ciucă.

Alianţa Dreapta Unită anunţă că a depus luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) o contestaţie la decizia Biroului Electoral Central (BEC) de a respinge protocolul Alianţei la solicitarea Partidului Social Democrat (PSD).

Biroul Electoral Central (BEC) a respins protocolul de constituire a Alianţei Dreapta Unită formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, a anunţat Cătălin Drulă. Preşedintele USR a anunţat că decizia BEC va fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) şi a invitat oamenii la evenimentul de duminică din Piaţa Universităţii de strângere de semnături pentru candidaturile la alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.