Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi, la Bruxelles, despre contractul pentru achiziţia de corvete, că din ceea ce ştie, sunt discuţii tehnice, din păcate, de foarte mult timp acestea se derulează fără să se fi ajuns la un rezultat concret. Şeful Executivului a precizat că ”este doar o chestiune tehnică, la nivelul comisiilor de negociere, până când părţile vor conveni să poată să semneze acest contract”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiu că sunt discuţii tehnice, din păcate, de foarte mult timp acestea se derulează fără să se fi ajuns la un rezultat concret. Ne-am dorit, ne dorim în continuare ca acest program să poată să fie demarat”, a precizat premierul.

Nicolae Ciucă a arătat că ”este doar o chestiune tehnică, la nivelul comisiilor de negociere, până când părţile vor conveni să poată să semneze acest contract”.

”Este tot ceea ce ştiu despre stadiul la care se găseşte în acest moment contractul cu corvetele. Eu am sperat încă de acum doi ani de zile ca acest contract să poată să se semneze , din păcate au apărut toate aceste probleme legate de criza economică, de creşterea preţurilor la materiale şi echipamente, presupun că cei care într-adevăr studiază în detaliu care sunt condiţiile din contract să ajungă la final la o concluzie”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.