Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că ”vremea promisiunilor” a trecut. ”Oamenii vor să vadă rezultate, iar în multe localităţi acestea nu s-au întâmplat. Ca liberali, ştim că suntem în funcţii publice pentru a fi în serviciul oamenilor şi a le face viaţa mai bună”, arată el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Revin cu plăcere în Sadova, unde sunt unii dintre cei mai harnici şi gospodari oameni pe care îi cunosc. Cum am văzut şi în comunele prin care am trecut în drumul spre Sadova, în zonă există resurse, conexiunile de transport sunt bune, însă este nevoie de mai multă implicare din partea conducerii CJ”, a arătat Nicolae Ciucă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El a reiterat că în judeţele cu administraţie liberală se vede diferenţa.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Am depăşit vremea promisiunilor. Oamenii vor să vadă rezultate, iar în multe localităţi acestea nu s-au întâmplat. Ca liberali, ştim că suntem în funcţii publice pentru a fi în serviciul oamenilor şi a le face viaţa mai bună. Asta se vede în judeţe cu administraţie liberală şi, după 9 iunie, trebuie să se vadă şi în Dolj”, a adăugat liderul PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.