Nicolae Ciucă le-a transmis liberalilor de la PNL Sector 4 că „Bucureştiul are nevoie de un medic şi „trebuie să facem Bucureştiul bine”. Preşedintele PNL i-a rugat şi îndemnat pe liberali să le explice oamenilor astfel încât ei să înţeleagă că a decis să existe o alianţă cu PSD „pe baza unei activităţi care a asigurat o bună guvernare”. „Acestea sunt elementele de bază, ştiu ca deja devine plictisitor, este respinsă această sintagmă a stabilităţii, a echilibrului, dar în momente de instabilitate am înţeles că despre asta trebuie să vorbim şi să asigurăm când vine vorba de România”, a mai precizat Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Politica se face dintre oamenii, cu oameni şi pentru oameni. PNL în alianţă cu PSD vor face politică şi vor îndeplini actul administrativ pentru oameni. Dacă ne uităm la Primăria sectorului 4, avem atunci un model consacrat, aşadar Bucureştiul are nevoie de un medic, trebuie să facem Bucureştiul bine”, a afirmat Nicolae Ciucă, luni la  Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4.

El i-a rugat pe liberali să vorbească cu oamenii ca să înţeleagă de ce PNL a decis să facă alianţă cu PSD, pe baza unei activităţi care a asigurat o bună guvernare şi stabilitate.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

„Vă rog sa le vorbiţi oamenilor să înţeleagă că am decis această alianţă pe baza unei activităţi care a asigurat o bună guvernare, acestea sunt elementele de bază. Ştiu ca deja devine plictisitor, este respinsă această sintagmă a stabilităţii, a echilibrului, dar în momente de instabilitate am înţeles că despre asta trebuie să vorbim şi să asigurăm când vine vorba de România. Vă rog să le vorbiţi oamenilor că n-am realizat acest construct politic pentru a duce în derizoriu relevanţa celorlalte partide politice. Nu poate să existe democraţie fără opoziţie. Am realizat această construcţie politică pentru că doar aşa am putut să gestionăm toate momentele, situaţiile şi succesiunea crizelor cu care ne-am confruntat în această perioadă.Oamenii trebuie să vadă în acest construct politic exact disponibilitatea aceasta de dialog, de solidaritate, de empatie, de soluţie pentru a rezolva problemele cetăţenilor, problemele oamenilor, problemele României în momente deosebit de grele”, a mai spus preşedintele PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.