Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că astăzi, 5 octombrie, trebuie să le mulţumim tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în sistemul de educaţie şi trudesc pentru generaţiile viitoare ale României. ”Cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei, le mulţumesc tuturor celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine. Urez succes tuturor elevilor, studenţilor şi profesorilor!”, spune Nicolae Ciucă în mesaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 5 octombrie, trebuie să le mulţumim tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în sistemul de educaţie şi trudesc pentru generaţiile viitoare ale României. Le dorim mult succes şi mulţi ani cu spor în tot ceea ce fac! Educaţia este unul din domeniile prioritare ale Partidului Naţional Liberal”, a transmis preşedintele PNL. 
 
Nicolae Ciucă arată că, în timpul mandatului său de premier, a promovat şi a fost adoptat pachetul de legi ale educaţiei, fundamentul celei mai ample reforme a sistemului de învăţământ din ultimii ani.
 
”Am pus accentul pe predictibilitate, performanţă şi echitate, astfel încât educaţia să devină un drept accesibil pentru toţi copiii, indiferent de mediul din care provin. Ne dorim ca fiecare elev să se simtă încurajat şi susţinut. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei, le mulţumesc tuturor celor care contribuie la felul în care va arăta România de mâine. Urez succes tuturor elevilor, studenţilor şi profesorilor!”, spune Nicolae Ciucă. 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.