Preşedintele PNL. Nicolae Ciucă a anunţat joi după şedinţa conducerii partidului că şefia interimară a PNL Bucureşti a fost preluată de liderul PNL Ilfov, Hubert Thuma, pentru cel mult 90 de zile iar Raluca Turcan preia şefia Comisiei de muncă a partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am încheiat şedinţa BPN a Partidului Naţional Liberal. Am avut o activitate în care am discutat o serie întreagă de aspecte care, desigur, fac subiecte de discuţie, atât din punct de vedere politic cât şi din punct de vedere al interesului public. Am prezentat Biroului Politic Naţional elementele de referinţă ale activităţii guvernamentale în primul trimestru şi desigur, activităţile care urmează să constituie agenda de priorităţi guvernamentală, până la rocadă iar în acest context, am discutat şi aspectele legate de modul în care Partidul Naţional Liberal se pregăteşte pentru rocada la nivelul Guvernului şi, desigur, aspectele care vizează elementele principale de politici guvernamentale pentru perioada de după rocadă”, a spus preşedintele PNL după şedinţa conducerii PNL.

Ciucă a arătat că au avut, de asemenea, în analiză şi o prezentare pe care prim-vicepreşedintele Motreanu a prezentat-o Biroului, legată de analiza ultimelor date reieşite din sondajele pe care Partidul Naţional Liberal le-a comandat. ”Au fost, de asemenea, o serie de aspecte legate de modul în care urmează să ne configurăm organizarea internă, pe verticală, pentru a face în aşa fel încât tot ceea ce reprezintă elemente de mesaj şi interes, pe care PNL le are în relaţia cu cetăţenii, să ajungă într-o manieră cât mai facilă şi cât mai coerentă la cetăţeni.

Preşedintele PNL a mai spus că în şedinţă au fost elemente de organizare la nivelul Municipiului Bucureşti.

”Am stabilit ca în perioada următoare, până la maxim 90 de zile, vicepreşedintele regional, cum am făcut de altfel şi la Organizaţia Gorj, să preia conducerea interimară şi să pregătească şi să desfăşoare alegerile la nivelul Filialei Bucureşti”, a arătat el, precizând că au stabilit şi cine va fi preşedintele Comisiei de Muncă, şi anume Raluca Turcan.

”Doamna Turcan va prelua preşedinţia acestei comisii şi de asemenea au fost discuţii legate de modul în care, la nivelul fiecărei Filiale, se rezolvă aspectele legate de deciziile pe care le putem lua astfel încât să scurtăm termenele de avizare şi facilitarea întregului proces privind proiectele care se desfăşoară prin fonduri europene, pentru a putea să ne încadrăm în termenul de 2026”, a mai spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.