Senatorul Alexandru Nazare (PNL), fost ministru al Finanţelor, a declarat luni că deciziile le ia premierul Ciolacu şi el este suveran pe acest pachet de măsuri pe care îşi va asuma răspunderea în Parlament şi dacă lumea crede că Marcel Boloş vine şi taie şi spânzură şi impune, nu e cazul. El a mai spus că ministrul de Finanţe nu ar trebui schimbat din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul PNL Alexnadru Nazare a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, despre pachetul de măsuri fiscale cu care Guvernul îşi va asuma răspunderea că PNL este ”partenerul junior la guvernare”.

”Deciziile le ia premierul Ciolacu, este suveran pe acest pachet pentru că el conduce negocierea la Bruxelles şi el ia deciziile în Guvern şi dacă lumea crede că Marcel Boloş vine şi taie şi spânzură şi impune cred că v-aţi prins că nu e cazul, Marcel Boloş integrează nişte decizii”. a arătat senatorul liberal.

Despre o demisie a ministrului Marcel Boloş, Nazare a spus: ”Sincer, nu cred că e bine, nu cred că ne ajută pentru că e o perioadă de mari turbulenţe, toată lumea e cu ochii pe noi, cu acest pachet. (..) Ministrul de Finanţe nu ar trebui schimbat”.

” Noi vorbim că ne-a cerut Comisia, cred că cel mai simplu ar fi să le explicăm oamenilor că o facem pentru noi. Noi, dacă vrem să fim o ţară puternică nu putem fi o ţară cu mari dezechilibre economice, o ţară puternică nu are un deficit bugetar mare pe care nu îl poate gestiona singură şi de care să fie dependentă. Am ajuns să ne împrumutăm 6 miliarde de euro pe an, foarte mult. Costurile au crecut peste măsură. a mai afirmat Alexandru Nazare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.