Marian Munteanu ameninţă că va iniţia ”unele acţiuni în instanţă” împotriva ”calomniatorilor” săi, pentru a dovedi public ”netemeinicia acuzaţiilor” care i-au fost aduse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru gândurile bune, pentru încurajări, pentru solidaritatea şi prietenia cu care m-aţi însoţit în aceste zile. Ştiu că nu v-a fost uşor. În ce mă priveşte, vă asigur că tărăboiul mediatic iscat de tot soiul de grupuri şi personaje (mai mult sau mai puţin «dezinteresate») nu m-a demobilizat câtuşi de puţin”, scrie Marian Munteanu pe pagina sa de Facebook.

El mai spune că după Paşti va iniţia acţiuni în instanţă.

”În perioada următoare (după Sărbători, desigur) voi iniţia unele acţiuni în instanţă - aceasta nu pentru că m-ar preocupa neapărat «sancţionarea» calomniatorilor ci pentru a dovedi public netemeinicia acuzaţiilor ce mi s-au adus”, mai scrie Munteanu.

Marian Munteanu a declarat, miercuri, după retragerea candidaturii, că toate acuzaţiile care i s-au adus vor fi demontate şi că vor fi surprize mari şi foarte neplăcute pentru cei care l-au acuzat, precizând că se va afla ”ce s-a întâmplat cu CNSAS, cine a lucrat, cum a lucrat”.

Marian Munteanu a spus, după ce a anunţat că nu va mai candida la Primăria Generală, că acuzaţiile ce i s-au adus în ultima săptămână vor fi dovedite, în perioada următoare, ca neadevărate. ”Nu mi-e teamă de nimic. Tot ce s-a spus împotriva mea va fi demontat şi dovedit. Să nu creadă că au scăpat de mine”, a spus Munteanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.