Moţiunea simplă pe Finanţe intitulată "Tripleta Dăncilă-Vâlcov-Teodorovici sugrumă administraţia publică din România" şi depusă de PNL a fost respinsă, miercuri, de Camera Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

S-au înregistrat 97 de voturi "pentru", 157 "împotrivă" şi 24 de abţineri. 

În plen, ministrul Finanţelor a atras atenţia asupra ”demagogiei” unor politicieni care se consideră ”de dreapta”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Noi parlamentarii, ar trebui să răspundem în primul rând celor care ne votează şi după aceea în faţa partidelor. Este o teorie şi o utopie să credem asta în România. Am văzut foarte mult populism, demagogism din partea celor care se dau de dreapta”, a afirmat Teodorovici, înaintea votului final.

Moţiunea simplă, intitulată "Tripleta Dăncilă-Vâlcov-Teodorovici sugrumă administraţia publică locală din România", a fost depusă de liberali, care îi cer ministrului Finanţelor să elimine imediat supraacciza la carburanţi pentru a opri ritmul ameţitor de creştere a preţurilor, să oprească supraîndatorarea românilor şi a copiilor încă nenăscuţi, folosind banii publici pentru modernizarea României, nu pentru plata dobânzilor de miliarde către creditori, să demareze imediat proiecte majore de investiţii, dar şi să lase, de la 1 ianuarie 2019, 100% din impozit către administraţia locală.

”În final, vă reiterăm: daţi-l afară pe Darius Vâlcov de la conducerea Ministerului Finanţelor Publice”, i-au mai cerut liberalii lui Teodorovici.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.