Preşedintele PNL Alba, Mircea Hava, candidat pentru un nou mandat afirmă, într-o postare pe Facebook, că în PNL e prima dată când ”unitatea e greu încercată de disperarea unora de a ajunge unde nu merită, prin nimic altceva decât jocuri de culise şi cuţite înfipte-n spate”. El lansează un apel la unitate, inclusiv la nivelul filialei. ”Dacă ne păstrăm onoarea în ogradă, vom câştiga indiferent de cine e premier. Iar premierii, ne place sau nu, vin şi pleacă. Noi am luptat întotdeauna pentru noi şi binele Albei, nu pentru ca cineva să se plimbe învelit în mantie şi pe-un cal alb, în curte, la Palatul Victoria. Indiferent cine!”, scrie Mircea Hava.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din familie porneşte totul şi la familia ta te-ntorci întotdeauna! Am văzut în spaţiul public tot felul de presupuneri ale unora care au făcut politică doar cu televizorul în faţă, dar care-ncearcă să sugereze că, la Alba Iulia, în Cealaltă Capitală, PNL ar putea ajunge într-o zonă de bălăcăreală. Niciodată! Ştiu câteva lucruri după care m-am ghidat întotdeauna: cu o echipă unită poţi muta munţii şi să crezi în oameni care pot construi, pot lăsa ceva în urmă. Aşa cum se văd lucrurile din afară, în PNL e prima dată când unitatea e greu încercată de disperarea unora de a ajunge unde nu merită, prin nimic altceva decât jocuri de culise şi cuţite înfipte-n spate. Ei bine, dacă vrem ca orice înţelegere să fie durabilă şi serioasă, eu zic că nu ne putem baza decât pe luciditate, pe onoare, pe ce ştim că funcţionează, pe ce-si doresc cei mai mulţi şi mai munciţi oameni din PNL Alba - construcţie, nu distrugere. Avem şansa de a face lucurile ţinând cont de echipă, nu de miza şi intriga unora născuţi nemulţumiţi”, scrie Hava pe Facebook.
El precizează că la Alba a fost şi e nevoie de toţi, de fiecare membru, în încercarea de a păstra ce s-a câştigat în zeci de ani, dar şi pentru a duce lucrurile în direcţia unui PNL pregătit să salveze o echipă şi o ţară, nu să le pună la pământ şi să se şi mândrească cu asta.
”Fără unitate, PNL Alba se va îndoi după cum bate vântu de la Bucureşti. Pierde şi câştigă după ce face sau nu face guvernul. Dar dacă ne păstrăm onoarea în ogradă, vom câştiga indiferent de cine e premier. Iar premierii, ne place sau nu, vin şi pleacă. Noi am luptat întotdeauna pentru noi şi binele Albei, nu pentru ca cineva să se plimbe învelit în mantie şi pe-un cal alb, în curte, la Palatul Victoria. Indiferent cine! Alba nu trebuie şi nu poate fi sacrificată, ca organizaţie, pentru combinaţiile şi uneltirile unora care n-au avut niciodată decât dorinţa de a se căţăra pe cadavre. Oameni care-ţi arată bomboana sau nuiaua, în funcţie de ce-ţi cer, pentru care te-ai ridicat de la masă dar ei şi-au dorit locul din capul mesei. Singura întrebare pe care mi-o pun cu voce tare e asta: e momentul să se piardă tot, în PNL, din cauza celor care dezmembrează dar n-au ce pune la loc?”, afirmă liderul liberal.
Hava afirmă că, ”până să se ivească zorii, e nevoie să umbli prin întuneric”.
”Suntem destui cu făclii aprinse, cu principii şi morală, ca să luminăm drumu'. Suntem tot noi, cei care am câştigat în echipă, fără să acceptăm pe nimeni care ne-a-ndemnat sa ne vânăm între noi. Asta a fost mereu calea noastră, calea dreaptă, calea sigură către reuşită! Umăr la umăr, unul lângă celălalt, ca într-o familie în care şi greutăţile se duc mai uşor. Din familie porneşte totul şi la familia ta te-ntorci întotdeauna! Mă plec în faţa voastră, pentru felul în care v-aţi făcut singuri destinul, aţi lucrat, v-aţi rupt de atâtea ori de lângă familie, aţi îndurat şi aţi câştigat. Mereu. Sunt şi voi rămâne mândru să vă am alături!”, conchide Mircea Hava.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.